sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Päivityksiä

Ei riitä, että joskus muinoin (minä blogiarkistosta päätellen vuonna 2007) tutustuu johonkin somejuttuun, uutenn tietokoneeseen tai sen ohjelmiin. Aika ajoin asiat jäävät vähän jäähylle, kun kaikenlaista mielenkiintoista on muillakin elämänalueilla. Sitten kun taas tutkailen vanhoja tuttuja, huomaan niiden usein muuttuneen, ainakin pieni kasvojenkohotus on tehty, kenties isompikin operaatio. Omistajat ovat vaihtuneet, suureen osaan sovelluksista pääsee esim. Google-tilin tunnuksilla tai Facebookin avulla.

Puhelimeeni Samsung Galaxy S2 tuli iso ohjelmistopäivitys, ns. Jelly Bean. Päivitys meni onnellisesti ja huomasin, että luuri kysyi lupaa käyttää Googletiliäni ainakin 10 eri sovelluksen kanssa. Vähän hirvittää mutta toisaalta on ah niin helppoa kun suuri osa käyttämistäni somejutuista keskustelee keskenään.

Luokassani on 600-sarjan SmartBoard ja sen ohjelmisto, Notebook on saanut päivityksen, versio 11. Sen myötä ööt ja kysymysmerkit katosivat, mutta senkin saa korjattua Alt-Shift komennolla. Dokumenttikamera Aver Vision on saanut uuden aika hienon päivityksen, jonka avulla minua ei enää harmita se, että luokassa ei ole Smartin omaa dokumenttikameraa. A+ Interactive Softwareen pitää tutustua kunnolla.

Muuten, olipa hauskaa opetella Twitterin käyttöä...katselin Suomen euroviisukarsintoja eli #UMK2013 tai #umk13 ja nauraa höröttelin joillekin kommenteille, uudelleentwiittasin ja annoin vastauksia. Ihan uusi ulottuvuus ohjelman seuraamiseen. Tuskin maltan odottaa varsinaisia viisuja! Twitter-kansan kommentit ovat varmasti mielenkiintoisia, voi viralliset selostajat jäädä kakkoseksi.

kuvalähde: http://www.flickr.com/photos/papamoussa/

Ei kommentteja: