perjantai 19. tammikuuta 2007

Tasavirta ei ole aina tasaista
Taas opin uutta. Koulurakennuksemme on perinteinen ja vanha, 1940-luvun lopulla valmistunut Tyttölyseon rakennus. En ole varma onko sähköverkostoa uusittu tässä välissä. Ainakin sähkön kulutus ja tarve on kasvanut kuudessa vuosikymmenessä paljon. Nyt tuntuu kapasiteetti tulevan vastaan. Sulakkeet eivät vielä pala, mutta esim. dataprojektori kolmannessa kerroksessa välkkyy kun tasavirta jotenkin pätkii...
Mietityttää vaan, että mitenköhän luokkien varustaminen enenevässä määrin tykeillä ja tietokoneilla hoituu tällä vanhalla sähkösysteemillä. Pitäisiköhän strategiapaperiin liittää ehdotus sähköremontista?

Hahaa! Luulin jo, ettei kirjoitettuihin postauksiin voi liittää myöhemmin mitään, että viestit ovat "hetken lapsia" ja kirjoitettava valmiiksi "tartu hetkeen" tai hetki meni ohi - periaatteella. Mutta löytyihän täältä editoimismahdollisuus! Sen kunniaksi potretti minusta pohtimassa Kaikenlaista mielenkiintoista (itse pakattu ja punasilmät poistettu - yleensä itken rakasta miestäni apuun...)

Ei kommentteja: