tiistai 30. tammikuuta 2007

Blogit lisääntyvät

Kummastelin jossain vaiheessa sitä, miten blogeja paljon käyttävät ihmiset pysyvät kärryillä siinä, mitä kaikkea ovat luoneet ja missä päin verkkoa niitä blogeja on. No nyt pitää testata tätä, sillä kahden tvt-asiaan liittyvän blogin lisäksi tuli kutsu kolmannelle, laatukriteerejä käsittelevään blogiin.
Näiden lisäksi olen jo miettinyt, kuinka blogi palvelisi koulumme kansainvälisyyskurssia tai muita projekteja.
Bloggerin "Dashboard" on ainakin tärkeä pysyäkseni jyvällä omista liikkeistäni blogien maailmassa. Sitä klikkaamalla avautuu omien blogien luettelo ja uusien viestien kirjoittaminen ja editointi onnistuu helposti. Ehkä blogienhallinnassa on muitakin apuneuvoja. Ainakin pitäisi tutkia RSS-syötteiden käyttöä. Käsittääkseni saisin niiden avulla tiedon uusimmista viesteistä ilman, että tarvitsee käydä läpi kaikki blogit yksi kerrallaan. Laitan pian linkkiä asian tiimoilta. Nyt pitää lähteä töihin, tänään opekokouksessa esittelen tvt-toimintaa ja tietostrategian luontia omalle koululle.

1 kommentti:

Anne Rongas kirjoitti...

Hellou, tässä vähän tietoa uutissyötteestä. Se todellakin helpottaa blogien seuraamista. Blogger ei valitettavasti erikseen anna syötettä kommenteille (WordPress ja Edublogs tekevät näin).