tiistai 5. elokuuta 2008

Lomaltapaluufiiliksiä


Meinasi jokin alakulo iskeä, kun huomasin, että viikko lomaa jäljellä. Ei auttanut järkiajattelu, että sehän on pitkä aika ja loma on ollut tosi kiva ja virkistävä... Löysin netistä hyvän jutun aiheesta. Haluan jakaa sen nyt muille mahdollisesti lomaltapaluuahdistuksesta huolta ottaville. En tietty muistanut, mistä sen löysin, mutta kaverini kuukkeli auttoi. Muistin sanat loma ja pehmeä lasku ja hokkus pokkus, sieltähän se löytyi!
Huomaan osaavani edelleen kirjoittaa Bloggeriin, mutta luulenpa, että muutamia muutoksia on ohjelmaan tullut. Pitää tutkia niitä.
Muuten, kävin maanantaina tsekkaamassa luokkaani. Olin saanut toukokuussa dataprojektorin ja jotta homma toimisi, tarvitaan monenlaista. Kaupungin sähkömiesten pitää laittaa lisätöpseliä ja vetää piuhaa, kattoteline tykille tarvitaan ja se pitää kiinnittää kattoon. Aktiivikaiuttimet tarvitaan, ja kaiuttimet on tilattu Kiinan toukokuiselta maanjäristysalueelta. Päätin piipahtaa luokassa pienin odotuksin, jottei mahdollinen pettymys olisi kovin suuri. Niinpä iloa piisasi kun tykki törötti katossa ja sähköt oli kunnossa.
Tästä alkaa uusi mielenkiintoinen vaihe, kun verkon aarteita voi oikeasti käyttää oppitunneilla.

Ei kommentteja: